De Ardeense gastvrijheid in Rochehaut-sur-Semois

Privé chalet huren in Rochehaut-sur-Semois 

Bij AN 1600 CHALETS kies je helemaal zelf wat een “topvakantie” betekent. Met onze ervaring geven we je de beste adresjes en de stilste plekjes. Aan jou de keuze, want we weten dat zowel rustzoekers als avonturiers elk jaar graag terugkomen. Altijd valt er weer iets nieuws te beleven in de Semois-streek. Op zoek dus naar de echte Ardennen? Dan ben je bij AN 1600 CHALETS aan het juiste adres. 

Je chalet in ongerepte natuur 

Je verblijft op 2 ha privédomein, waar kinderen ravotten en een tuinfeestje puur genieten is, met uitzicht op een bergflank. Je hoort de stilte en tegelijk heb je het dorp Rochehaut-sur-Semois dichtbij. Daar vind je een kleine supermarkt, slager en bakker. Zo heb je alles bij de hand en toch zit je midden in de ongerepte bossen van Belgisch Luxemburg. De AN 1600 CHALETS zijn allemaal tot in de puntjes uitgerust met alle comfort aan scherpe prijzen.

Specifieke wensen? 

Hier bij AN 1600 CHALETS zit je werkelijk in hartje Belgisch Luxemburg, de provincie die bekendstaat om haar bergen en bossen. Ideaal als je graag eens van de wildernis geniet en toch alle comfort wilt. Trek je er gepakt en gezakt op uit of wil je zalig niets doen? Gezellig tafelen, de kinderen laten ravotten of ben je hier om te werken? Vertel ons gerust wat je wenst. We willen dat je verblijf onvergetelijk wordt.  

 

 

 

 

 

Newsletter
Al het nieuws van An 1600 Chalets in je mailbox
Je bent ingeschreven
AN 1600 Chalets
Thibauld Monfort
Rue du Palis, 15
B-6830 Rochehaut
Tél./Fax: +32 (0)61 46 40 51
info@an1600chalet.be
2016. Made with ♥ by Webmade